Velkommen til Ba Laerke – din online garderobe fyldt med stil og komfort!

Hos BaLaerke arbejder vi hver dag passioneret for at inspirere kvinder og give dem den bedste online shoppingoplevelse. Vores kernefokus er at guide dig til en gaderobe fyldt med must haves!

Vi tror på, at god stil og komfort skal gå hånd i hånd. Vi udvælger vores kollektioner med fokus på, at sikre, at du aldrig skal gå på kompromis med komfort for at se godt ud. Vores tøj kombinerer enkelhed, komfort og tidløse klassikere, så du kan føle dig sikker og komfortabel i alle livets roller.

Hos BaLaerke, er vores mission at inspirere kvinder til at udtrykke deres unikke stil og føle sig godt tilpas. Vi mener, at tøj skal være mere end bare praktisk - det skal hjælpe dig med at føle dig selvsikker, stilfuld og klar til enhver anledning. Vores vision er at være dit foretrukne valg indenfor minimalistisk og komfortabelt tøj. Vi stræber efter at tilbyde styles, som er enkle, klassiske og behagelige.

 Desuden lægger vi stor vægt på, at kundeoplevelsen er i top og at varerne leveres hurtigt. Når du bestiller hos os, pakkes ordren inden for 48 timer og du kan forvente at modtage dine varer efter kun 1-3 dage.

Vi ser det som vores fornemste opgave at gøre din oplevelse perfekt - lige fra det øjeblik du gennemfører ordren til du modtager varen hjemme ved dig.

Hvis du skulle have spørgsmål til et specifikt produkt angående størrelse, farve eller andet, så er du mere end velkommen til, at sende os en besked på vores Facebook side, en mail eller give os et kald.

Telefon

+45 42 59 59 21

Mail

kontakt@balaerke.dk

Tak, fordi du vælger at shoppe hos BaLaerke.dk. Vi ser frem til at inspirere dig og glæder os til at få fornøjelsen af at pakke din ordre <3